ru en

CMS voor sites die zijn verbonden met auto's

Klaar voor de start? Ready to start? /cms_media/2010/11/20/download.gif

/cms_media/2010/8/27/Screenshot-1_2.pngTegenwoordig zijn er veel mensen die beginnen te denken over hun eigen site met onder andere auto sites. Echter niet iedereen weet hoe de site verder te ontwikkelen en hoe ermee te werken.

U moet slechts een computer programma "eEcho auto CMS" hebben om uw taak eenvoudiger en gemakkelijker te maken. eEcho CMS is de content management software.

Content Management Software verdeelt de site  in twee delen: het ontwerp van de site en de inhoud ervan. Het is geen geheim dat de inhoud is veel  vaker
veranderd dan  het ontwerp van de sites. Mensen voegen vaak verschillende nieuws of nieuwe pagina's aan hun site. Eerder was het noodzakelijk om een specifieke kennis over de technologie van de website ontwikkeling te hebben.

Tegenwoordig is dit programma maakt het mogelijk om sites te maken en de inhoud ervan te veranderen zonder speciale kennis. Het is genoeg om te weten hoe te werken in Microsoft Office en te weten wat de regeling van de site.

Ook dit programma zal nuttig zijn voor professionals met name in het geval van ontwikkeling van complexe websites.

Hier zijn enkele voorbeelden van auto-websites die zijn ontwikkeld met de hulp van eEcho auto CMS:

 

Dit programma heeft de volgende technische en functionele kenmerken charactestic:

 

Screenschots 

/cms_media/2010/8/23/Screenshot-2.png/cms_media/2010/8/23/Screenshot-3.png/cms_media/2010/8/23/Screenshot-4.png/cms_media/2010/8/23/Admin_panel.png